Afyon Kocatepe Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı ve Yabancı Dil Destek Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fatih GÜNGÖR’ün yürütücülüğünü yaptığı TÜBİTAK 2237-A “Eğitim Bilimleri Alanındaki Lisansüstü Öğrencilere İngilizce Bilimsel Makale Yazım ve Yayımlama Kursu” 26-28 Ağustos 2020 (3 gün) tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları (2237-A) tarafından desteklenen ve 12 uzman akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, lisansüstü öğrencilerin bilimsel yayın niceliği ve niteliğinin arttırılması hedeflenmiştir. Bu amaç doğrultusunda etkinlik programı kapsamında teorik ve uygulamalı 24 saatlik bir eğitim verilmiştir.

Üniversitemiz Yabancı Dil Destek Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fatih GÜNGÖR koordinatörlüğünde gerçekleştirilen kursta birim personeli Öğr. Gör. Fatma YALVAÇ ve Öğr. Gör. Manolya TUNÇER de yardımcı personel olarak yer almıştır. Projenin Eğitmen Grubunu etkinlik yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Fatih GÜNGÖR ile birlikte Pamukkale Üniversitesi’nde görevli Prof. Dr. Demet YAYLI, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde görevli Doç. Dr. Sedat YURDAKAL, Hacettepe Üniversitesi’nde görevli Doç. Dr. Hacer Hande UYSAL, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde görevli Doç. Dr. Koray KASAPOĞLU, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Nihan ERDEMİR,  Erciyes Üniversitesi’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Erdem AKBAŞ, Boğaziçi Üniversitesi’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Nur YİĞİTOĞLU-APTOULA ile Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde görev yapmakta olan Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÖZDİNÇ, Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Sami KOYUNCU, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Murat UZUN ile Dr. Erhan ÜNAL oluşturmuştur.

01 Eylül 2020, Salı 822 kez görüntülendi